Producten » Kleurboeken

Vriendenboeken - Kleurboeken - Kleurpuzzels


Vriendenboeken

Je eerste echte persoonlijke boek verdient natuurlijk aandacht. Wat is leuker om die je samen met jouw vrienden en vriendinnen tot leven te brengen als een mooie herinnering voor later. Speciaal voor jongens en voor meisjes in de basisschool leeftijd, en leuk om te kleuren voor iedereen van jong tot oud. Diverse aansprekende thema’s komen aanbod, dus voor iedereen wat wils! Kijk snel op onze Aanbiedingspagina voor aantrekkelijk geprijsde kadopaketten met vriendenboeken.

In verband met het coronavirus (COVID19) geven we voor de kinderen 20% korting (€8,- ipv €9,99)op de inkleurbare vriendenboekjes. Als een extra activiteitje je vriendenboekje brengen naar een vriendje of vriendinnetje (1,5 meter afstend houden) en weer ingevuld en mooi persoonlijk gekleurd terugkrijgen.

 


Kleurboeken voor kids

Speciaal voor kinderen hebben we een kleurboekje gemaakt dat je heel gemakkelijk meeneemt in je tas, samen met onze kleinere pakjes stiften of potloden. Daardoor kan je (klein-)kind overal een kleurmomentje pakken. Dit kleurboekje is ook leuk als schoenkadootje. Kijk op onze Sintpagina voor aantrekkelijke aanbiedingen. Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten! Wij bieden kleurboeken op maat.


Kleurboeken voor volwassenen

Wij bieden diverse kleurboeken aan voor elke doelgroep in elk gewenst thema. Kijk verder voor ons actuele aanbod.

Zit jouw thema er niet bij? Laat het ons weten! Wij bieden kleurboeken op maat.


Kleurpuzzels

Iets anders dan een kleurboek, en een echte uitdaging: een puzzel om in te kleuren nadat je deze gemaakt hebt! Met verschillende afbeeldingen verkrijgbaar.