Producten » Maatwerk » Kleursets voor bedrijven

Voor bedrijven

Geef je organisatie kleur!

Speciaal voor bedrijven maken we kleursets en kleurplaten op maat. Hoe?

Door goed te luisteren naar waar uw organisatie voor staat en op welke manier we een toegevoegde waarde kunnen bieden door middel van kleur.

 


Kleurset voor wachtruimte
(huis)artsen-praktijken:

Kleursets voor wachtruimte (huis)artsenpraktijken

Deze complete kleurset is speciaal op maat gemaakt voor (huis)artsenpraktijken en gezondheidscentra, zodat kinderen die soms lang moeten wachten in de wachtruimte zich niet hoeven te vervelen.

Heeft u interesse in een kleurset op maat voor uw praktijk of bedrijf?

Neem contact met ons op.


Kleurplaat voor coachingbedrijf

Voor Werk Weer Leuk, coachingbedrijf voor zorgprofessionals, hebben we een kleurplaat op maat ontworpen om het thema over persoonlijkheid ‘Welke kleur neem jij aan?’ visueel te versterken.

 

Heeft u interesse in een kleurplaat op maat voor uw praktijk of bedrijf?

Neem contact met ons op.


Kleurkaarten voor wachtruimten

Deze kleurkaarten zijn speciaal ontworpen voor (huis)artsenpraktijken. Omdat er veel verschillende leeftijden in de wachtruimten zijn, is rekening gehouden met verschillende leeftijdscategorieën, zodat er uitdaging voor kinderen is op elk niveau: van 3-6 jaar, 6-9 jaar en van 9-12 jaar. De thema's gaan over gezond eten en bewegen. Deze kunnen kinderen kleuren tijdens het wachten in de wachtruimte of de behandelkamer.

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor uw praktijk of bedrijf?
Neem contact met ons op.


Kleurplaat voor Stichting Complex Care United (2CU)

Zelfkleuren.nl heeft een winter kleurplaat op maat gemaakt voor 2CU, een stichting voor mensen met zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. Deze kleurplaat is bedoeld om de broertjes en zusjes van deze mensen op te vrolijken. Een rolstoel is altijd aanwezig in de belevingswereld van deze kinderen, dus mocht daarom niet ontbreken in dit wintertafereel.

 

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor een kleuractiviteit in uw omgeving?
Neem contact met ons op.


Kleurkaart 'Groeten uit ...'

Deze kleurkaarten zijn speciaal ontworpen voor Veenendaal. De afbeelding is een tafereel van de markt, voor vele inwoners en herkenbaar beeld.

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor uw organisatie/bedrijf?
Neem contact met ons op.


Kleur-uitnodiging voor Levend Kerstverhaal  Nuenen

Voor het Levend Kerstverhaal in Nuenen is Zelfkleuren.nl weer aan de slag geweest om de kinderen in Nuenen en omstreken te verwelkomen op dit sfeervolle kerstevenement, dat op zaterdag 21 december 2019 plaatsvond. Alle kinderen konden hun de voorstelling op hun eigen manier inkleuren.

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor een kleuractiviteit in uw omgeving?
Neem contact met ons op.

 


Stadsstrand kleuractiviteit voor Winkelstad Veenendaal

Zelfkleuren.nl heeft een zomer kleurplaat op maat gemaakt voor Winkelstad Veenendaal. In de zomer zijn er diverse activiteiten voor kinderen in de binnenstad. In deze kleurplaat zie je de herkenbare elementen van het stadsstrand met een zomers tafereel. De kinderen hebben met elkaar en met veel plezier deze kleurplaten gekleurd.

 

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor een kleuractiviteit in uw omgeving?
Neem contact met ons op.