Producten » Maatwerk » Kleursets voor bedrijven

Voor bedrijven

Geef je organisatie kleur!

Speciaal voor bedrijven maken we kleursets en kleurplaten op maat. Hoe?

Door goed te luisteren naar waar uw organisatie voor staat en op welke manier we een toegevoegde waarde kunnen bieden door middel van kleur.

 

Kleursets voor wachtruimten huisartsenpraktijken

We maken kleursets op maat! Deze complete kleurset is speciaal op maat gemaakt voor huisartsenpraktijken, zodat kinderen die soms lang moeten wachten bij de huisarts zich niet hoeven te vervelen en rustig van een ontspannen momentje kunnen genieten. Deze kleurset bevat voor drie leeftijdscategorieën kleurkaarten. Deze kleursets zijn voorzien van fijn tekenmateriaal, voor elke leeftijd een passende kleurpotlood of kleurstift.

 

Heeft u interesse in een kleurset op maat voor uw praktijk of bedrijf?

Neem contact met ons op.


Kleurkaarten voor wachtruimten huisartsenpraktijken

Deze kleurkaarten zijn speciaal ontworpen voor huisartsenpraktijken. Omdat er veel verschillende leeftijden in de wachtruimten zijn, is rekening gehouden met verschillende leeftijdscategorieën, zodat er uitdaging voor kinderen is op elk niveau: van 3-6 jaar, 6-9 jaar en van 9-12 jaar. De thema's gaan over gezond eten en bewegen. Deze kunnen kinderen kleuren tijdens het wachten in de wachtruimte of de behandelkamer bij de huisarts.

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor uw praktijk of bedrijf?
Neem contact met ons op.


Kleurplaat voor Stichting Complex Care United (2CU)

Zelfkleuren.nl heeft een winter kleurplaat op maat gemaakt voor 2CU, een stichting voor mensen met zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. Deze kleurplaat is bedoeld om de broertjes en zusjes van deze mensen op te vrolijken. Een rolstoel is altijd aanwezig in de belevingswereld van deze kinderen, dus mocht daarom niet ontbreken in dit wintertafereel.

 

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor een kleuractiviteit in uw omgeving?
Neem contact met ons op.


Kleurkaart 'Groeten uit ...'

Deze kleurkaarten zijn speciaal ontworpen voor Veenendaal. De afbeelding is een tafereel van de markt, voor vele inwoners en herkenbaar beeld.

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor uw organisatie/bedrijf?
Neem contact met ons op.


Kleur-uitnodiging voor Levend Kerstverhaal  Nuenen

Voor het Levend Kerstverhaal in Nuenen gaat Zelfkleuren.nl weer aan de slag om de kinderen in Nuenen en omstreken te verwelkomen op dit sfeervolle kerstevenement op zaterdag 21 december 2019. Alle kinderen kunnen hun de voorstelling op hun eigen manier inkleuren.

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor een kleuractiviteit in uw omgeving?
Neem contact met ons op.

 


Stadsstrand kleuractiviteit voor Winkelstad Veenendaal

Zelfkleuren.nl heeft een zomer kleurplaat op maat gemaakt voor Winkelstad Veenendaal. In de zomer zijn er diverse activiteiten voor kinderen in de binnenstad. In deze kleurplaat zie je de herkenbare elementen van het stadsstrand met een zomers tafereel. De kinderen hebben met elkaar en met veel plezier deze kleurplaten gekleurd.

 

Heeft u interesse in kleurkaarten op maat voor een kleuractiviteit in uw omgeving?
Neem contact met ons op.