Producten » Kleurboeken

Vriendenboeken - Kleurboeken


Vriendenboeken

Je eerste echte persoonlijke boek verdient natuurlijk aandacht. Wat is leuker om die je samen met jouw vrienden en vriendinnen tot leven te brengen als een mooie herinnering voor later. Speciaal voor jongens en voor meisjes in de basisschool leeftijd, en leuk om te kleuren voor iedereen van jong tot oud. Diverse aansprekende thema’s komen aanbod, dus voor iedereen wat wils! Kijk snel op onze Aanbiedingspagina voor aantrekkelijk geprijsde kadopaketten met vriendenboeken.

In verband met het coronavirus (COVID19) geven we voor de kinderen 20% korting (€8,- ipv €9,99)op de inkleurbare vriendenboekjes. Als een extra activiteitje je vriendenboekje brengen naar een vriendje of vriendinnetje (1,5 meter afstand houden) en weer ingevuld en mooi persoonlijk gekleurd terugkrijgen.

 


Kleurboeken voor kids

Speciaal voor kinderen hebben we een kleurboekje gemaakt dat je heel gemakkelijk meeneemt in je tas, samen met onze kleinere pakjes stiften of potloden. Daardoor kan je (klein-)kind overal een kleurmomentje pakken. Dit kleurboekje is ook leuk als schoenkadootje. Kijk op onze Sintpagina voor aantrekkelijke aanbiedingen. Heb je vragen of ideeën? Laat het ons weten! Wij bieden kleurboeken op maat.


Kleurboeken voor volwassenen

Bekijk hier ons actuele aanbod. Wij bieden ook kleurboeken op maat. Interesse? Laat het ons even weten.