Kleuren is voor iedereen

Onze filosofie om iedereen meer aan het kleuren te krijgen heeft een sterk maatschappelijk karakter. We willen het kleuren leuker en toegankelijker maken voor iedereen, jong en oud, rijk en arm. Om dit niet alleen bij woorden te houden reserveren we elk jaar producten en tijd om in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen om ook financieel niet aantrekkelijke maar maatschappelijk belangrijke initiatieven op te pakken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van afgelopen periode.

Heeft u een idee waarmee we de maatschappij nog een beetje kleurrijker kunnen maken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Kerstkaartsets kado voor Leger des Heils

In samenwerking met Rotary Club Veenendaal zijn zo'n 100 tasjes gevuld met onder andere onze kerstkaartsets. Deze zijn op 17 december aan de mensen van het Leger des Heils in Veenendaal uitgereikt tijdens het speciaal voor hun georganiseerde kerstdiner tijdens de kerst. Een warm gebaar in deze winterse tijd.

Stuur een kaart naar een onbekende

In opdracht van Bibliotheek Veenendaal en in samenwerking met Stichting Goed Voor Elkaar heeft Zelfkleuren.nl workshops georganiseerd voor volwassenen. Deze groep heeft onze 'Groeten uit Veenendaal'-kaart mooi en persoonlijk gemaakt. Deze kaarten worden vanuit de campagne van het Nationaal Ouderenfonds naar eenzame ouderen gestuurd. Veel ouderen brengen namelijk de feestdagen alleen door. Een kaartje in de brievenbus van een vriendelijke onbekende betekent daarom veel voor hen.

Kerstkaartsets kado voor Dorcas

Speciaal voor de mooie hulporganisatie Dorcas hebben we zo'n 200 goodiebags voor een ladiesnight verrijkt met een set wenskaarten.