Kleuren is voor iedereen

Onze filosofie om iedereen meer aan het kleuren te krijgen heeft een sterk maatschappelijk karakter. We willen het kleuren leuker en toegankelijker maken voor iedereen, jong en oud, rijk en arm. Om dit niet alleen bij woorden te houden reserveren we elk jaar producten en tijd om in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen om ook financieel niet aantrekkelijke maar maatschappelijk belangrijke initiatieven op te pakken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van afgelopen periode.

Heeft u een idee waarmee we de maatschappij nog een beetje kleurrijker kunnen maken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Kleur voor Winkelstad Veenendaal

Zelfkleuren.nl heeft een zomer kleurplaat op maat gemaakt voor Winkelstad Veenendaal. In de zomer zijn er diverse activiteiten voor kinderen in de binnenstad. In deze kleurplaat zie je de herkenbare elementen van het stadsstrand met een zomers tafereel. De kinderen hebben met elkaar en met veel plezier deze kleurplaten gekleurd.

Kleur voor Stichting Complex Care United (2CU)

Zelfkleuren.nl heeft een winter kleurplaat op maat gemaakt voor 2CU, een stichting voor mensen met zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. Deze kleurplaat is bedoeld om de broertjes en zusjes van deze mensen op te vrolijken. Een rolstoel is altijd aanwezig in de belevingswereld van deze kinderen, dus mocht daarom niet ontbreken in dit wintertafereel.

Uitnodiging om in te kleuren voor het Levend Kerstverhaal in Nuenen

Voor het Levend Kerstverhaal in Nuenen ging Zelfkleuren.nl aan de slag om de kinderen in Nuenen en omstreken te verwelkomen op dit sfeervolle kerstevenement op zaterdag 22 december. Alle kinderen kunnen hun de voorstelling op hun eigen manier inkleuren.

Kerstkaartsets kado voor Leger des Heils

In samenwerking met Rotary Club Veenendaal zijn zo'n 100 tasjes gevuld met onder andere onze kerstkaartsets. Deze zijn op 17 december aan de mensen van het Leger des Heils in Veenendaal uitgereikt tijdens het speciaal voor hun georganiseerde kerstdiner tijdens de kerst. Een warm gebaar in deze winterse tijd.

Stuur een kaart naar een onbekende

In opdracht van Bibliotheek Veenendaal en in samenwerking met Stichting Goed Voor Elkaar heeft Zelfkleuren.nl workshops georganiseerd voor volwassenen. Deze groep heeft onze 'Groeten uit Veenendaal'-kaart mooi en persoonlijk gemaakt. Deze kaarten worden vanuit de campagne van het Nationaal Ouderenfonds naar eenzame ouderen gestuurd. Veel ouderen brengen namelijk de feestdagen alleen door. Een kaartje in de brievenbus van een vriendelijke onbekende betekent daarom veel voor hen.