Producten » Over ons » Onze filosofie

Onze filosofie

De gedachte achter zelfkleuren.nl is helder: veel kleuren heeft enorme meerwaarde voor iedereen. 

Het is bewezen dat kleuren super gezond is voor jong en oud: het stimuleert je creativiteit en het is goed voor de hand-oog coördinatie.

Wij passen de mogelijkheid om te kleuren vernieuwend toe, zodat het meerwaarde krijgt voor jong en oud, met of zonder beperking. Wij zijn ervoor om vriendschappen en familiebanden te versterken. Met onze producten maak je van elke uitnodiging of gebeurtenis een heel persoonlijk en uniek juweeltje.

Eenvoudig genoeg voor mensen die dagelijks tekenen, kleuren, ontwerpen. Anderen kunnen net wat meer inspiratie en tools gebruiken om enthousiast te worden over kleuren.

Wij helpen jou om dit te doen, door de lijnen vast uit te zetten. Aan jou om er zelf je eigen bijzondere draai aan te geven!

 

Daarnaast kan een kleurplaat een enorm effectief marketingmiddel zijn voor bedrijven. En een bepaald thema als samenhangend geheel of goed aansluitend bij het kindniveau aanbieden op school of kinderdagverblijf, dat kan een uitdaging zijn met standaard kleurplaten. Voor ouderen kan het juist zeer verbindend werken om samen te kleuren.

Met onze producten bieden wij daarom voor elke doelgroep een kleurplaat op maat en zorgen dat het met de creativiteit, hand-oog coördinatie en positieve mindset wel goed komt!

Het onderstaande filmpje geeft een goed beeld van het belang van regelmatig lekker kleuren!